Met 'Mijn ATAG' is al jouw apparaat informatie opgeslagen op een plek. Erg handig als je een storing wilt melden, nieuwe apparaten wilt registeren of meer informatie zoekt over je apparaat.

De voordelen van een 'mijn ATAG' account:
* registreer jouw apparaat en activeer Garantie Plus!
* meld jouw storing snel en eenvoudig
* vind informatie over jouw apparaat

Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

Groentebroodjes

Eenvoudig te bereiden broodjes gevuld met zomergroenten. Leuk om op te dienen als snack bij een feestje of om mee te nemen naar een zomerse picknick.
Dit recept is ingesteld op 6 personen

Voor de giststarter:
  • 2 eetlepel(s)  bloem
  • 1 snufje  zout
  • 4 g  droge gist
  • 100 ml  lauw water
  • 1 snufje  suiker
Voor het deeg:
  • 80 g  margarine
  • 2 snufjes  zout
  • 380 g  bloem
  • 130 ml  melk
For the filling:
  • 2 teentjes  knoflook
  • 1 theelepel(s)  zout
  • 1 snufje  peper
  • 1 snufje  selderij
  • 1 stuk(s)  courgettes
  • 1 stuk(s)  sjalotje
  • 1 eetlepel(s)  plantaardige olie
  • 1 stuk(s)  rode paprika
  • ½ kg  aubergine
Voor de coating:
  • 1 stuk(s)  eierdooier
Verstuur boodschappenlijst
Voorbereiding
  1. Bereid de starter. Meng de gist, de bloem, de suiker en het zout in 1 dl lauw water tot een glad papje. Laat dit ongeveer 5 minuten rijzen.
  2. Bereid het deeg. Voeg de starter toe aan de bloem, samen met de margarine, de melk en het zout. Kneed het deeg, bedek het met een theedoek en laat het ongeveer 20 tot 30 minuten rijzen.
  3. Bereid de vulling. Fruit het sjalotje en de knoflook in wat olie en voeg de blokjes groente toe. Breng op smaak met kruiden en bak nog even door.
  4. Rol het deeg uit tot een dikte van 3 mm en snij het in vierkanten (10 x 10 cm).
  5. Leg op ieder vierkant een eetlepel van de vulling en vouw het deeg dicht. Leg ze op een bakplaat bedekt met bakpapier en bestrijk ze met eigeel.
Enjoy!

Recipe - Groentebroodjes - ATAG