Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

ATAG staat voor pure kwaliteit

 

Op basis van onze passie voor koken en kwaliteit is ATAG uitgegroeid tot een toonaangevend kookmerk in de Benelux. Geïnspireerd door de professionele keuken vertalen wij onze apparaten naar de wensen van enthousiaste thuiskoks. Intuïtieve ontwerpen die duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid garanderen en die van de keuken een blikvanger in huis maken. Pure kwaliteit, dat is waar we voor staan. Daar zetten we al onze kennis en innovatiekracht in en gebruiken we de hoogwaardigste materialen. Uiteraard hoort hier ook een uitstekende garantie bij. Daarom heeft ATAG een unieke garantieregeling: de G8 garantie.


G8 garantie

De G8 garantie staat voor maar liefst 8 jaar garantie! Als u gelijktijdig (in één aankoop) minimaal vier ATAG-apparaten koopt, dan ontvangt u naast de twee jaar volledige basisgarantie, zes jaar extra garantie! Dat is inclusief alle kosten voor materiaal, onderdelen en arbeidsloon. U betaalt dan alleen de voorrijkosten.

Vijf jaar garantie

Koopt u drie of minder apparaten van ATAG? Dan krijgt u maar liefst vijf jaar garantie. Naast de twee jaar volledige basisgarantie ontvangt u van ATAG altijd drie jaar extra garantie. Hierbij neemt ATAG de kosten voor materiaal, onderdelen en arbeidsloon volledig voor haar eigen rekening. U betaalt alleen de voorrijkosten.

Bekijk de volledige garantievoorwaarden

Registreren

De enige voorwaarde voor de acht en vijf jaar garantie is dat u uw aankopen binnen 30 dagen registreert op deze pagina of via 088 – 882 18 01.

Kookgarantie

Kookt u het liefst op gas, maar twijfelt u om een inbouw gaskookplaat aan te schaffen omdat u niet zeker weet of uw woning de komende jaren nog aangesloten blijft op het gasnetwerk? Kies dan voor een gaskookplaat van ATAG. Mocht binnen 10 jaar uw gasaansluiting vervallen ontvangt u, geheel gratis, een nieuwe inductiekookplaat. Zo bent u de komende 10 jaar gegarandeerd van vele uren kookplezier.

Bekijk voor meer informatie onze pagina over kookgarantie.

Garantie | ATAG | atag-nl