Foodies is het platform voor mensen die van eten houden, nieuwsgierig zijn naar de herkomst van hun eten en een voorliefde hebben voor pure ingrediënten. Foodies lezers willen alles weten over eten en de bereiding hiervan. Een perfecte match met ATAG. In deze samenwerking brengen wij ingrediënten, recepten én de perfecte bereiding met passende keukenapparatuur bij elkaar.
Dit jaar duiken Foodies chef Willem en ATAG chef Tim elke maand de keuken in en ontdekken ze de nieuwste kooktechnieken.
Als je een stoofgerecht aan je repertoire wil toevoegen is dat coq au vin. Het maken van deze Franse klassieker is niet moeilijk, maar je moet er wel wat geduld voor hebben. Met de tips van ATAG chef Tim en foodies chef Willem en de inductiekookplaat met Celsius°Cooking™ tover jij dit najaar de aller sappigste en smaakvolste coq au vin op tafel.
Lees meerHet is de vrees van menig bakfanaat: de soufflé. Chefs Tim en Willem laten zien dat het maken van een soufflé helemaal niet zo moeilijk hoeft te zijn. De ATAG combi-stoomoven is dé perfecte keukenhulp.
Lees meerSamen genieten aan tafel. Idyllischer kan het bijna niet: je verzamelt je beste vrienden voor een diner in de wijngaard. Mooie gedekte tafels, goede flessen wijn en het lekkerste eten. Aan het einde van de avond rest jullie nog één ding: de vaat. Die verdwijnt eenvoudig in de ATAG Premium Green vaatwasser.
Lees meerGriekse calamari: heerlijk knapperig gefrituurd op de ATAG inductiekookplaat met Celsius°Cooking™. Serveer de calamari met een Griekse salade en waan je op vakantie.
Lees meerKnapperige babyromainesla, gebakken bacon, krokante croutons, een gekookt eitje en kip: de ingrediënten voor een caesarsalade. Chefs Tim en Willem delen een aantal handigheidjes die zo’n salade nét wat lekkerder maken.
Lees meerVoor vele een guilty pleasure: een echt goede burger. Maar wat is de perfecte burger? De meningen verschillen hierover. Aan chef Tim en Foodies chef Willem de taak de perfecte burgerbun te maken.
Lees meerSpeciaal voor het Foodies jubileumnummer gaan chef Willem en chef Tim de strijd met elkaar aan. Wie kan het beste asperges bereiden? Aan ATAG-ambassadeur en sterrenchef Niven van Bronckhorst-Kunz van restaurant Triptyque de eer te bepalen welk gerecht het beste is.
Lees meerCouscous is een populaire Noord-Afrikaanse graansoort die op verschillende manier te bereiden is. Wist je dat de korrel veel luchtiger blijft en niet aan elkaar plakt bij bereiding in de combi-stoomoven? Voor Foodies magazine bereiden chef Willem & chef kok Tim een smaakvolle couscous in de ATAG combi-stoomoven.
Lees meerPicanha is het Portugese woord voor het staartstuk van de koe. Het vlees heeft een driehoekige vorm en de draad loopt altijd van één van de drie punten naar de tegenoverliggende zijde. Willem & Tim duiken de keuken in op de perfecte picanha te bereiden.
Lees meerZodra het buiten koud wordt krijgen we spontaan zin in erwtensoep. Of snert. Of allebei? Want wat is eigenlijk het verschil tussen snert en erwtensoep. Foodies chef Willem en ATAG chef Tim doken samen de keuken in en maakten op de ATAG inductiekookplaat met Celsius°Cooking™ echte snert.
Lees meerFoodies chef Willem en ATAG chef Tim bereiden in dit nummer een heerlijke pad thai. En wie wil wokken zoals men dat in Azië doet heeft hoge temperaturen nodig. Zo blijven alle smaken, vitamines en de knapperigheid bewaard. ATAG heeft hiervoor de Fusion Volcano wokbrander ontwikkeld. Een speciale brander met een krachtige, geconcentreerde vlam.
Lees meerSpeciaal voor de feestdagen gingen ATAG chef Tim en foodies chef Willem langs bij wijnhuis en Robbers en van den Hoogen in Arnhem, om alles te leren over de juiste temperatuur van wijn.
Lees meer