Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

Laat u inspireren
in ons Experience Center

Kom eens langs!

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u meer wilt weten, zien en aanraken. Ervaar met eigen ogen al het moois wat wij voor uw keuken ontwikkeld hebben. In het ATAG Experience Center in Duiven staan onze adviseurs voor u klaar. Zij laten u graag kennismaken met een uitgebreid aanbod van ATAG kookapparatuur.

Het ATAG Experience Center vindt u vlak langs de A12, nabij knooppunt Velperbroek. Het adres is Impact 83, 6921 RZ in Duiven.

Let op: honden mogen het gebouw niet in. Momenteel is de lift in ons gebouw buiten werking. Houd hier a.u.b. rekening, aangezien het ATAG Experience Center op de tweede verdieping is.

Openingstijden

Het ATAG Experience Center is geopend van maandag tot en met zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur. Wilt u zeker weten dat één van onze adviseurs speciaal voor u klaar staat? Maak dan eenvoudig online een afspraak.

Heeft u op voorhand een vraag? Onze adviseurs zijn van maandag tot en met vrijdag telefonisch bereikbaar op 026 - 882 1100.

Maak direct een afspraak

Kookdemonstraties

Op een aantal zaterdagen leggen we u extra in de watten. Dan kunt u namelijk genieten van kookdemonstraties. Tijdens verschillende sessies leert onze chef-kok u alles over het ATAG assortiment met extra aandacht voor onze unieke Fusion Volcano wokbrander, onze inductiekookplaten en onze combi-stoomovens.

Deze sessies worden pas georganiseerd vanaf 9 maart.

Sessie 1: 10:00 – 12:00 uur
Interessant voor consumenten die al in het bezit zijn van ATAG-apparatuur

Sessie 2: 13:00 – 15:00 uur
Interessant voor consumenten die zich nog aan het oriënteren zijn

Uiteraard kunt u tussendoor proeven van de gerechtjes die hij gemaakt heeft. Aanmelden is niet nodig.

Data:
• 9 februari (reguliere kookdemonstratie, zonder sessies)
• 23 februari (reguliere kookdemonstratie, zonder sessies)
• 9 maart
• 23 maart

Ervaringen

Lees hier hoe anderen hun bezoek aan het Experience Center hebben ervaren.

Experience center | ATAG | atag-nl