Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

Welkom in ons Experience Center

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u meer wilt weten, zien en aanraken. In ons Experience Center in Duiven staan onze adviseurs voor u klaar. Zij laten u graag kennismaken met een uitgebreid aanbod van ATAG kookapparatuur.

Ons Experience Center is geopend op dinsdag tot en met zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur. Wilt u zeker zijn van advies van een van onze adviseurs, dan adviseren wij u om een afspraak te maken. Dit is mogelijk van dinsdag t/m vrijdag. Op zaterdag is het niet mogelijk om op een specifiek tijdstip een afspraak te plannen met onze adviseurs. Uiteraard zijn zij de hele dag aanwezig om uw vragen te beantwoorden.

Het is niet toegestaan om huisdieren mee te nemen.

 

Ons Experience Center is op de volgende dagen gesloten:

Woensdag 11 mei

Donderdag 12 mei – vanaf 12.00 uur

Woensdag 18 mei

Donderdag 26 mei

 

Kookdemo’s weer van start!

In ons Experience Center in Duiven kun je alle ATAG apparatuur met elkaar vergelijken. Tijdens deze live kookdemo laat onze chef-kok Tim Delissen zien hoe je het maximale uit onze apparaten haalt!

Plan je bezoek

Welke vragen kan ik stellen?

U kunt alles vragen over onze keukenapparatuur. Twijfelt u misschien over de keuze voor een gaskookplaat of inductie? Bent u benieuwd naar de nieuwste designs? Onze adviseuses geven u graag een advies op maat.

Maak een afspraak

Advies op afstand

Is een bezoek aan ons Experience Center niet mogelijk? Geen zorgen, onze adviseuses staan ook voor u klaar door middel van Advies op Afstand. Wij helpen u graag telefonisch, maar ook door middel van videobellen. Op deze manier kunt u toch het desgewenste apparaat bekijken en kunnen wij u alle ins- en outs vertellen én laten zien.

Maak een afspraak op afstand

Ervaringen van bezoekers

Wij zijn trots op onze producten en ons Experience Center. Daarom laten we u graag de ervaringen van andere klanten lezen. Heeft u zelf een bezoek gebracht aan onze Experience Center ? Vergeet niet om een beoordeling achter te laten.

Experience Center | ATAG | atag-nl