Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

Welkom in het ATAG Experience Center!

Onze adviseuses verwelkomen u graag in ons Experience Center. Daarvoor is het maken van een afspraak verplicht. Voordat u ons bezoekt, maken wij u graag attent op de door ons genomen maatregelen die wij treffen voor en tijdens een bezoek. Bij de afspraakbevestiging ontvangt u deze informatie.

Mocht u een advies op afstand wensen dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Lees hieronder meer.

Afspraak Experience Center

Het ATAG Experience Center is geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur. U dient voorafgaand aan uw bezoek een afspraak te maken via onderstaande link.

Bent u op zoek naar een bepaald typenummer/apparaat? Informeer dan vooraf of het aanwezig is in ons Experience Center. Onze adviseurs zijn van maandag tot en met vrijdag telefonisch bereikbaar op 026 - 882 1100.

Maak een afspraak

Advies op afstand

Naast dat wij u fysiek kunnen ontvangen, staan onze adviseuses u graag op afstand te woord om advies te geven om passende keukenapparatuur te vinden voor uw droomkeuken. Telefonisch, via WhatsApp of FaceTime, kunt u vragen stellen over het gebruik van apparatuur en uw wensen bekend maken.

Onze adviseuses geven u graag het advies dat hierbij past. Wilt u contact met een van hen? Laat dit dan aan ons weten per mail: experiencecenter@atagbenelux.com. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om samen af te stemmen op welke manier het adviesgesprek zal worden gehouden/ingepland.

Vermeld in deze mail:
- Uw naam
- Uw telefoonnummer
- Voorkeur voor dag en tijdstip
- In welke apparaten u interesse hebt

ATAG demonstraties

In de even weken op zaterdag leggen we u extra in de watten. Dan kunt u namelijk genieten van demonstraties. Tijdens verschillende sessies leert onze chef-kok u alles over het ATAG-assortiment. Er is extra aandacht voor onze unieke inductiekookplaten en combi-stoomovens.

Sessie 1: 11:00 uur
Sessie 2: 13:00 uur
Sessie 3: 15:00 uur


Uiteraard kunt u tussendoor proeven van de gerechtjes die hij gemaakt heeft. Aanmelden is niet nodig.

In verband met het coronavirus worden er nog geen demonstraties gegeven in ons Experience Center.

Masterclass stomen

Heeft u een ATAG combi-stoomoven en wilt u leren hoe u het beste uit uw apparaat haalt? Meld u dan aan voor de gratis masterclass stomen. ATAG chef-kok Tim leert u d.m.v. basisrecepten de fijne kneepjes van het combistomen.

Meld u aan voor een masterclass

Ervaringen

Lees hier hoe anderen hun bezoek aan het Experience Center hebben ervaren.

Experience Center | ATAG | atag-nl