Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betalingAdvies op afstand

De landelijke maatregelen en richtlijnen van het RIVM om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan hebben gevolgen voor iedereen. Ook voor de werkzaamheden die door onze medewerkers worden uitgevoerd. Wij hebben besloten ons Experience Center te sluiten, in ieder geval tot en met 28 april a.s. Zo hopen wij ons steentje bij te dragen om het virus een halt toe te roepen.

Ondanks dat wij u niet fysiek kunnen ontvangen, staan onze adviseuses u graag te woord om advies te geven om passende keukenapparatuur te vinden voor uw droomkeuken. Telefonisch, via WhatsApp of FaceTime kunt u vragen stellen over het gebruik van de apparaat en uw wensen bekend maken. Onze adviseuses geven u graag het advies dat hierbij past.

Wilt u contact met een van hen? Laat dit dan aan ons weten per mail: experiencecenter@atagbenelux.com. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om samen af te stemmen op welke manier het adviesgesprek zal worden gehouden/ingepland. 

Vermeld in deze mail a.u.b.:
Uw naam
Uw telefoonnummer
Voorkeur voor dag en tijdstip (noem a.u.b. 2 mogelijkheden)
In welke apparaten u interesse heeft

Openingstijden

Het ATAG Experience Center is geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur. U dient voorafgaand aan uw bezoek een afspraak te maken via onderstaande link. Op zaterdag kunt u zich oriënteren waarna u een afspraak in kunt laten plannen voor een later moment

Bent u op zoek naar een bepaald typenummer/apparaat? Informeer dan vooraf of het aanwezig is in ons Experience Center. Onze adviseurs zijn van maandag tot en met vrijdag telefonisch bereikbaar op 026 - 882 1100.

Maak direct een afspraak

ATAG demonstraties

In de even weken op zaterdag leggen we u extra in de watten. Dan kunt u namelijk genieten van demonstraties. Tijdens verschillende sessies leert onze chef-kok u alles over het ATAG-assortiment. Er is extra aandacht voor onze unieke inductiekookplaten en combi-stoomovens.

Sessie 1: 11:00 uur
Sessie 2: 13:00 uur
Sessie 3: 15:00 uur


Uiteraard kunt u tussendoor proeven van de gerechtjes die hij gemaakt heeft. Aanmelden is niet nodig.

Masterclass stomen

Heeft u een ATAG combi-stoomoven en wilt u leren hoe u het beste uit uw apparaat haalt? Meld u dan aan voor de gratis masterclass stomen. ATAG chef-kok Tim leert u d.m.v. basisrecepten de fijne kneepjes van het combistomen.

Meld u aan voor een masterclass

Ervaringen

Lees hier hoe anderen hun bezoek aan het Experience Center hebben ervaren.

Experience Center | ATAG | atag-nl