Een klassiek gerecht verpakt met smaken voor een speciale gelegenheid. Warm of koud, gevogelte met een heerlijke vulling is gegarandeerd favoriet voor iedereen.
zout | 1 theelepel(s) |
plantaardige olie | 2 eetlepel(s) |
kip | 1.20 kg |
nootmuskaat | 1 snufje |
zout | 1 snufje |
uien | 1 stuk(s) |
groene paprika | 1 stuk(s) |
melk | 5 eetlepel(s) |
peterselie | 2 takjes |
eieren | 2 stuk(s) |
ekookte ham | 4 sneetjes |
broodjes | 2 stuk(s) |
peper | 1 snufje |
Voorbereiding
Vet de braadslede in. Verwijder de ingewanden en maak de kip helemaal schoon. Besprenkel de kip met olie en eventueel wat zout naar smaak.
Vet de braadslede in. Verwijder de ingewanden en maak de kip helemaal schoon. Besprenkel de kip met olie en eventueel wat zout naar smaak.
Vet de braadslede in. Verwijder de ingewanden en maak de kip helemaal schoon. Besprenkel de kip met olie en eventueel wat zout naar smaak.
Overheerlijke appeltaart met een zoete vulling. De eenvoud van het bakken is de sleutel tot ieders geluk!
eieren | 1 stuk(s) |
water | 50 ml |
bloem | 300 g |
vanillesuiker | 1 pak |
boter | 180 g |
suiker | 70 g |
rozijnen | 50 g |
paneermeel | 20 g |
appelschijfjes | 400 g |
suiker | 50 g |
Voorbereiding
Bereid het deeg. Meng de bloem en de suiker en prak de boter erdoor. Voeg een geklutst ei en genoeg water toe om het te binden tot een zacht deeg. Meng dit tot een gelijkmatige massa en kneed het deeg tot een bal.
Bereid het deeg. Meng de bloem en de suiker en prak de boter erdoor. Voeg een geklutst ei en genoeg water toe om het te binden tot een zacht deeg. Meng dit tot een gelijkmatige massa en kneed het deeg tot een bal.
Bereid het deeg. Meng de bloem en de suiker en prak de boter erdoor. Voeg een geklutst ei en genoeg water toe om het te binden tot een zacht deeg. Meng dit tot een gelijkmatige massa en kneed het deeg tot een bal.
Bereid het deeg. Meng de bloem en de suiker en prak de boter erdoor. Voeg een geklutst ei en genoeg water toe om het te binden tot een zacht deeg. Meng dit tot een gelijkmatige massa en kneed het deeg tot een bal.
Met dit recept zet je biefstuk op tafel als een ware chefkok! Verras iedereen met dit heerlijk gelijkmatig gegaarde stuk vlees.
plantaardige olie | 2 eetlepel(s) |
peper | 1 snufje |
knoflookpoeder | 1 snufje |
zout | 1 snufje |
laurierbladeren | 1 stuk(s) |
biefstuk | 200 g |
rozemarijn | 1 takje |
tijm | 1 takje |
plantaardige olie | 2 eetlepel(s) |
Voorbereiding
Besprenkel het vlees met olie en breng op smaak met kruiden.
Besprenkel het vlees met olie en breng op smaak met kruiden.
Besprenkel het vlees met olie en breng op smaak met kruiden.
Besprenkel het vlees met olie en breng op smaak met kruiden.
Besprenkel het vlees met olie en breng op smaak met kruiden.
Wat ruikt er nou meer naar thuis dan versgebakken brood? Probeer dit geweldige recept voor een vers huisgemaakt brood.
bloem | 2 eetlepel(s) |
suiker | 1 snufje |
zout | 1 snufje |
verse gist | 20 g |
lauw water | 100 ml |
zout | 1 theelepel(s) |
bloem | 500 g |
lauw water | 300 ml |
plantaardige olie | 1 eetlepel(s) |
Voorbereiding
Bereid de starter. Meng de gist, de bloem, de suiker en het zout in 1 dl lauw water tot een glad papje. Laat dit ongeveer 5 minuten rijzen.
Bereid de starter. Meng de gist, de bloem, de suiker en het zout in 1 dl lauw water tot een glad papje. Laat dit ongeveer 5 minuten rijzen.
Bereid de starter. Meng de gist, de bloem, de suiker en het zout in 1 dl lauw water tot een glad papje. Laat dit ongeveer 5 minuten rijzen.
Bereid de starter. Meng de gist, de bloem, de suiker en het zout in 1 dl lauw water tot een glad papje. Laat dit ongeveer 5 minuten rijzen.
Bereid de starter. Meng de gist, de bloem, de suiker en het zout in 1 dl lauw water tot een glad papje. Laat dit ongeveer 5 minuten rijzen.
Huisgemaakte gehaktbroodjes zijn ideaal voor feestjes en picknicks!
droge gist | 4 g |
lauw water | 100 ml |
bloem | 2 eetlepel(s) |
suiker | 1 snufje |
zout | 1 snufje |
bloem | 380 g |
margarine | 80 g |
zout | 2 snufjes |
melk | 130 ml |
knoflook | 2 teentjes |
gehakt | 0.20 kg |
tomatenpuree | 1 eetlepel(s) |
zout | 1 theelepel(s) |
plantaardige olie | 1 eetlepel(s) |
peper | 1 snufje |
uien | 1 stuk(s) |
peterselie | 1 takje |
eierdooier | 1 stuk(s) |
Voorbereiding
Bereid de starter. Meng de gist, de bloem, de suiker en het zout in 1 dl lauw water tot een glad papje. Laat dit ongeveer 5 minuten rijzen.
Bereid de starter. Meng de gist, de bloem, de suiker en het zout in 1 dl lauw water tot een glad papje. Laat dit ongeveer 5 minuten rijzen.
Bereid de starter. Meng de gist, de bloem, de suiker en het zout in 1 dl lauw water tot een glad papje. Laat dit ongeveer 5 minuten rijzen.
Bereid de starter. Meng de gist, de bloem, de suiker en het zout in 1 dl lauw water tot een glad papje. Laat dit ongeveer 5 minuten rijzen.
Bereid de starter. Meng de gist, de bloem, de suiker en het zout in 1 dl lauw water tot een glad papje. Laat dit ongeveer 5 minuten rijzen.