Gilles Melchior, een ingetogen rebel en tegelijk een perfectionist pur sang, mag zich sinds begin 2021 een sterrenchef noemen. Met z’n restaurant Melchior te Tienen, slaagt hij erin zijn klanten een unieke smaakbeleving te geven in een bijzondere omgeving. Check zeker de campagne "Kook thuis als een sterrenchef" die ATAG samen met Melchior opstelde.
Ontdek meerMélanie Mayné ontdekte enkele jaren geleden, toen ze zwanger was van haar dochter, haar passie voor bakken. Mélanie is ook blogger voor de website "Maman fait un gâteau", waar ze haar vele recepten en ideeën deelt. In 2016 nam ze deel aan de wedstrijd "Le Meilleur Pâtissier", waar deze sympathieke lerares als finalist eindigde! Voor Mélanie draait bakken om liefde, delen en passie. Of je nu een beginner bent, een doorgewinterde amateur of een volleerde patissier, welkom in de wondere wereld van Maman fait un gâteau!
Ontdek meerThomas Diepersloot, een gepassioneerde kok, vertrok op 17-jarige leeftijd naar Azië om ervaring op te doen in toprestaurants en om andere kookstijlen te ontdekken. Na zijn terugkeer in Nederland werkte hij voor gerenommeerde chefs en behaalde hij zijn eerste Michelinster in 2018 bij Restaurant Voltaire in Parc Broekhuizen.
Ontdek meerMaak kennis met de meesterbakker achter de traditionele taarten met dat tikkeltje meer: Sarah Renson! Voor Sarah is bakken niet alleen een passie, maar ook een bron van rust en creativiteit. Met haar enthousiasme en geduld brengt ze elke creatie tot leven, van heerlijke taarten tot verrukkelijke desserts.
Ontdek meerStijn Van Kerckhoven is een bevlogen bakker, eerder werkzaam bij de Bloemmolens van Geel. Nu, als leraar bij Kogeka Geel, deelt hij zijn passie voor bakken met de wereld.
Ontdek meer