Met 'Mijn ATAG' is al jouw apparaat informatie opgeslagen op een plek. Erg handig als je een storing wilt melden, nieuwe apparaten wilt registeren of meer informatie zoekt over je apparaat.
De voordelen van een 'mijn ATAG' account: * registreer jouw apparaat en activeer Garantie Plus! * meld jouw storing snel en eenvoudig * vind informatie over jouw apparaat
Bereid de starter. Meng de gist, de bloem, de suiker en het zout in 1 dl lauw water tot een glad papje. Laat dit ongeveer 5 minuten rijzen.
Bereid het deeg. Voeg de starter toe aan de bloem, samen met de margarine, de melk en het zout. Kneed het deeg, bedek het met een theedoek en laat het ongeveer 20-30 minuten rijzen.
Bereid de vulling. Fruit de uitjes en de knoflook in wat olie en voeg het gehakt en de tomatenpuree toe. Kruid het naar smaak en bak het geheel nog wat door.
Rol het deeg uit tot een dikte van 3 mm en snij het dan in vierkanten (10 x 10 cm).
Leg op ieder vierkant een eetlepel van de vulling en vouw het deeg dicht. Leg ze op een bakplaat bedekt met bakpapier en bestrijk ze met eigeel.