Met 'Mijn ATAG' is al jouw apparaat informatie opgeslagen op een plek. Erg handig als je een storing wilt melden, nieuwe apparaten wilt registeren of meer informatie zoekt over je apparaat.

De voordelen van een 'mijn ATAG' account:
* registreer jouw apparaat en activeer Garantie Plus!
* meld jouw storing snel en eenvoudig
* vind informatie over jouw apparaat

Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

Kippenborst

Met dit sous-vide recept maak je van kip écht iets speciaals! Eenvoudig te bereiden en vol van smaak.
Personen
  • 1 snufje  zout
  • 1 snufje  peper
  • 1 takje  basilicum
  • 1 takje  tijm
  • 2 eetlepel(s)  plantaardige olie
  • 150 g  kippenborstfilet
Voor het dichtschroeien:
  • 2 eetlepel(s)  plantaardige olie
Verstuur boodschappenlijst
Voorbereiding
  1. Besprenkel het vlees met olie en breng op smaak met kruiden.
  2. Doe het vlees in een vacuum zak, geschikt voor sous vide koken.
  3. Maak de zak vacuum, seal hem en doe hem in de oven.
  4. Haal na het automatische programma het vlees uit de zak. Dep hem aan beide kanten droog. Verhit een braadpan op hoog vuur. Bak het vlees een paar minuten aan beide zijden.
  5. Tip: marineer het vlees en zet het voor het koken eerst 24 uur in de koelkast om een sterkere smaak te krijgen.
Enjoy!

Recipe - Kippenborst - ATAG