Met 'Mijn ATAG' is al jouw apparaat informatie opgeslagen op een plek. Erg handig als je een storing wilt melden, nieuwe apparaten wilt registeren of meer informatie zoekt over je apparaat.

De voordelen van een 'mijn ATAG' account:
* registreer jouw apparaat en activeer Garantie Plus!
* meld jouw storing snel en eenvoudig
* vind informatie over jouw apparaat

Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

Dikke pizza

Personen
For the dough:
  • 300 g  bloem
  • 1 snufje  zout
  • 20 g  verse gist
  • 0.2 g  droge gist
  • 200 ml  lauw water
  • 150 ml  melk
  • 2 eetlepel(s)  olijfolie
For the topping:
  • 1 theelepel(s)  oregano
  • 1 snufje  zout
  • 200 ml  tomatensaus
  • 150 g  geraspte kaas
  • 50 g  mozzarella
  • 150 g  ham
  • 50 g  champignon
Verstuur boodschappenlijst
Voorbereiding
  1. Bereid de starter. Zeef de bloem. Verkruimel de gist en voeg de suiker toe. Schenk het lauwe water en de melk erbij. Laat 5 minuten rijzen om de gist te activeren.
  2. Voeg het zout toe zodra de gist is geactiveerd en kneed tot een glad deeg. Voeg de olijfolie tegen het einde toe. Dek af met een theedoek en laat minimaal 30 minuten op een warme plek rijzen.
  3. Rol het deeg uit op een met bakpapier beklede bakplaat.
  4. Beleg het deeg met de saus en de andere ingrediënten. Verdeel eerst het tomatensap erover en bestrooi met de oregano en de kaas. Leg dan de pizzaham en de gesneden champignons erop.
Enjoy!

Recipe - Dikke pizza - ATAG