Met 'Mijn ATAG' is al jouw apparaat informatie opgeslagen op een plek. Erg handig als je een storing wilt melden, nieuwe apparaten wilt registeren of meer informatie zoekt over je apparaat.

De voordelen van een 'mijn ATAG' account:
* registreer jouw apparaat en activeer Garantie Plus!
* meld jouw storing snel en eenvoudig
* vind informatie over jouw apparaat

Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

Lasagne

Voor jong en oud, en alles daartussen! Iedereen houdt van dit Italiaanse gerecht. Met een beetje inspanning en de juiste ingrediënten krijg je absoluut een overheerlijk resultaat.
Dit recept is ingesteld op 6 personen

  • 3 theelepel(s)  zout
  • 2 stuk(s)  uien
  • 0.8 kg  gehakt
  • 1 snufje  peper
  • 100 ml  tomatenpuree
  • 2 stuk(s)  wortels
  • 2 stuk(s)  laurierbladeren
  • 1 snufje  basilicum
  • 2 stuk(s)  tomaten
  • 250 g  lasagnebladen
  • 1 snufje  oregano
  • 350 g  geraspte kaas
  • 3 eetlepel(s)  plantaardige olie
Voor de Béchamelsaus:
  • 50 g  bloem
  • 1 snufje  zout
  • 1 l  melk
  • 50 g  boter
  • 1 snufje  nootmuskaat
Verstuur boodschappenlijst
Voorbereiding
  1. Fruit de uien in olie. Voeg het gehakt, de gehakte worteltjes en de kruiden toe en roer het geheel door.
  2. Snij de tomaat in blokjes en doe deze bij het gehakt. Voeg de tomatenpuree toe en giet er wat water over. Laat dit 15 minuten sudderen.
  3. Bereid de bechamelsaus. Smelt boter in een steelpan. Voeg de bloem toe. Laat al roerende op laag vuur gaar worden tot de bloem licht begint te kleuren. Voeg al roerende de melk toe. Breng op smaak met zout en nootmuskaat.
  4. Vet een ovenschaal in en bedek de bodem met een laag lasagnebladen. Doe er een laag vleessaus over. Doe er wat bechamelsaus over en wat geraspte kaas. Herhaal dit voor iedere laag.
  5. Giet over de laatste laag bechamelsaus en bestrooi rijkelijk met geraspte kaas.
Enjoy!

Recipe - Lasagne - ATAG