Met 'Mijn ATAG' is al jouw apparaat informatie opgeslagen op een plek. Erg handig als je een storing wilt melden, nieuwe apparaten wilt registeren of meer informatie zoekt over je apparaat.
De voordelen van een 'mijn ATAG' account: * registreer jouw apparaat en activeer Garantie Plus! * meld jouw storing snel en eenvoudig * vind informatie over jouw apparaat
Kook de hele groene kool ongveer 30 minuten in zout water. Haal de bladeren los als de kool is afgekoeld en verwijder de grotere nerven.
Bereid de vulling. Fruit de ui en knoflook in boter.
Meng het gehakt met het ei, de ongekookte rijst, de tomatenpuree en de gehakte peterselie. Voeg de gefruite ui toe. Breng op smaak met kruiden.
Doe de vulling op de koolbladeren en rol ze op. Leg de koolrollen dicht tegen elkaar aan in de pan. Giet er voorzichtig kokend water over.
Laat dit ongeveer 90 minuten sudderen.
Bereid de saus. Smelt boter in een pan en roer de bloem er door. Voeg tomatenpuree, zure room en water toe. Laat dit een minuutje zacht koken en neem de pan dan van het vuur.
Giet de saus over de koolrollen en doe de pan zonder deksel in de oven.