Met 'Mijn ATAG' is al jouw apparaat informatie opgeslagen op een plek. Erg handig als je een storing wilt melden, nieuwe apparaten wilt registeren of meer informatie zoekt over je apparaat.

De voordelen van een 'mijn ATAG' account:
* registreer jouw apparaat en activeer Garantie Plus!
* meld jouw storing snel en eenvoudig
* vind informatie over jouw apparaat

Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

Glutenvrije muffins

Personen
  • 200 g  glutenvrije bloem
  • 40 ml  plantaardige olie
  • 150 ml  melk
  • 2 stuk(s)  eieren
  • 40 g  cacaopoeder
  • 1 snufje  zout
  • 1 eetlepel(s)  vanillesuiker
  • 80 g  suiker
  • 150 g  donkere chocolade
  • 150 g  bananen
  • 12 g  bakpoeder
Verstuur boodschappenlijst
Voorbereiding
  1. Zet twee kommen klaar en scheid de eidooiers van het eiwit.
  2. Voeg de suiker, de vanillesuiker en het zout toe aan de eidooiers en klop met een mixer door elkaar.
  3. Voeg de melk en de olie toe en mix erdoor.
  4. Roer de glutenvrije bloem, het cacaopoeder en het bakpoeder erdoor.
  5. Voeg de plakjes banaan en de stukjes chocolade toe.
  6. Klop de eiwitten tot stijve pieken en spatel voorzichtig door het beslag.
  7. Schep het beslag in de muffinvormpjes.
Enjoy!

Recipe - Glutenvrije muffins - ATAG