Met 'Mijn ATAG' is al jouw apparaat informatie opgeslagen op een plek. Erg handig als je een storing wilt melden, nieuwe apparaten wilt registeren of meer informatie zoekt over je apparaat.
De voordelen van een 'mijn ATAG' account: * registreer jouw apparaat en activeer Garantie Plus! * meld jouw storing snel en eenvoudig * vind informatie over jouw apparaat
Bereid de starter. Meng de gist, de bloem, de suiker en het zout in 1 dl lauw water tot een glad papje. Laat dit ongeveer 5 minuten rijzen.
Bereid het deeg. Voeg de starter toe aan de bloem, samen met de margarine, de melk en het zout. Kneed het deeg, bedek het met een theedoek en laat het ongeveer 20-30 minuten rijzen.
Bereid de vulling. Meng de slagroom en de mascarpone. Voeg de suiker, de vanillesuiker en de bosbessen toe.
Rol het deeg uit tot een dikte van 3 mm en snij het in vierkanten (10 x 10 cm).
Leg op ieder vierkant een eetlepel van de vulling en vouw het deeg dicht. Leg ze op een bakplaat bedekt met bakpapier en bestrijk ze met eigeel.
Place the strudel on the greased baking sheet.
After baking, allow to stand for 10 minutes. Sprinkle with confectioner's sugar.