Met 'Mijn ATAG' is al jouw apparaat informatie opgeslagen op een plek. Erg handig als je een storing wilt melden, nieuwe apparaten wilt registeren of meer informatie zoekt over je apparaat.
De voordelen van een 'mijn ATAG' account: * registreer jouw apparaat en activeer Garantie Plus! * meld jouw storing snel en eenvoudig * vind informatie over jouw apparaat
Splijt het vanillestokje in de lengte en gebruik de punt van een mes om de zaden eruit te schrapen. Rasp de schil van de halve citroen en sinaasappel.
Meng de melk met de slagroom. Giet het mengsel in een steelpan en voeg het vanillestokje, de verwijderde zaden, een pijpje kaneel en de geraspte citroen- en sinaasappelschil toe.
Verwarm de ingrediënten in de steelpan op een kookplaat. Als het mengsel aan de kook is gebracht, verlaag dan de temperatuur en laat het nog eens 5 minuten sudderen. Haal de pan van de warmtebron, roer nogmaals goed door en laat het afkoelen.
Scheid het eiwit van de dooiers. Meng de eierdooiers met de suiker en mix ongeveer 5 minuten.
Voeg maiszetmeel toe en mix het geheel goed. Voeg dan langzaam de melk met de slagroom toe en blijf constant roeren.
Giet het mengsel in keramische of glazen bakjes en bedek ze met aluminium folie.