Met 'Mijn ATAG' is al jouw apparaat informatie opgeslagen op een plek. Erg handig als je een storing wilt melden, nieuwe apparaten wilt registeren of meer informatie zoekt over je apparaat.

De voordelen van een 'mijn ATAG' account:
* registreer jouw apparaat en activeer Garantie Plus!
* meld jouw storing snel en eenvoudig
* vind informatie over jouw apparaat

Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

Pizza

Soms kunnen de meest gewone dingen buitengewoon worden gemaakt door ze simpelweg thuis te maken. Met een krokante korst en perfect gesmolten kaas maak je iedereen tevreden.
Dit recept is ingesteld op 4 personen

Voor de giststarter:
  • 2 eetlepel(s)  bloem
  • 1 snufje  suiker
  • 20 g  verse gist
  • 1 snufje  zout
  • 100 ml  lauw water
Voor het deeg:
  • 300 g  bloem
  • 1 theelepel(s)  zout
  • 1 eetlepel(s)  plantaardige olie
  • 150 ml  lauw water
Voor de topping:
  • 1 snufje  zout
  • 1 theelepel(s)  oregano
  • 150 g  geraspte kaas
  • 200 ml  tomatensaus
  • 100 g  champignons uit blik
  • 150 g  ham
  • 50 g  mozzarella
Verstuur boodschappenlijst
Voorbereiding
  1. Bereid de starter. Meng de gist, de bloem, de suiker en het zout in 1 dl lauw water tot een glad papje. Laat dit ongeveer 5 minuten rijzen.
  2. Bereid het deeg. Doe de bloem in een schaal. Maak een holletje in het midden en doe de starter erin. Voeg zout en olie toe en voeg het water toe.
  3. Kneed tot een glad deeg. Bedek dit met een theedoek en laat het ten minste 30 minuten rijzen op een warme plek.
  4. Rol het deeg uit en leg het op een bakplaat, bedekt met bakpapier.
  5. Voeg de topping toe. Verdeel de tomatensaus over het deeg en bestrooi dit met de oregano en kaas. Voeg tot slot nog de ham en de champignons toe.
Enjoy!

Recipe - Pizza - ATAG