Met 'Mijn ATAG' is al jouw apparaat informatie opgeslagen op een plek. Erg handig als je een storing wilt melden, nieuwe apparaten wilt registeren of meer informatie zoekt over je apparaat.

De voordelen van een 'mijn ATAG' account:
* registreer jouw apparaat en activeer Garantie Plus!
* meld jouw storing snel en eenvoudig
* vind informatie over jouw apparaat

Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

Bananenbrood

Personen
  • 450 g  bananen
  • 1 stuk(s)  eieren
  • 76 g  boter
  • 180 g  glutenvrije bloem
  • 150 g  suiker
  • 1 theelepel(s)  vanillesuiker
  • 1 theelepel(s)  baksoda
  • ½ theelepel(s)  zout
  • 1 theelepel(s)  bakpoeder
Verstuur boodschappenlijst
Voorbereiding
  1. Prak de bananen.
  2. Laat de boter smelten en afkoelen. Voeg de suiker, het ei en de vanillesuiker toe.
  3. Roer de glutenvrije bloem, de baksoda, het bakpoeder en het zout erdoor.
  4. Roer tot slot de geprakte banaan erdoor.
  5. Bekleed de braadslee met bakpapier en schenk het beslag erin.
Enjoy!

Recipe - Bananenbrood - ATAG