Met 'Mijn ATAG' is al jouw apparaat informatie opgeslagen op een plek. Erg handig als je een storing wilt melden, nieuwe apparaten wilt registeren of meer informatie zoekt over je apparaat.
De voordelen van een 'mijn ATAG' account: * registreer jouw apparaat en activeer Garantie Plus! * meld jouw storing snel en eenvoudig * vind informatie over jouw apparaat
Meng de eierdooiers en de suiker in een kom en mix het geheel met een elektrische mixer schuimig.
Splijt het vanillestokje in de lengte en gebruik de punt van een mes om de zaden eruit te schrapen. Voeg de zaden toe aan de slagroom en kook het mengsel op een zacht vuurtje onder constant roeren, totdat zich de eerste belletjes vormen. Voeg de hete slagroom toe aan het geschuimde mengsel van eierdooier en suiker. Mix dit alles tot een stevig cremeachtig geheel.
Giet de creme in 6 keramische of glazen bakjes, vul ze tot 2/3 van de hoogte en bedek de bovenkanten met aluminiumfolie.
Vul een diepe ovenschaal voor de helft met heet water en plaats de bakjes in de schaal. Zet de met water gevulde ovenschaal met de bakjes in de oven
Zet na het programma de crème brûlée minstens 2 uur in de koelkast. Bestrooi het desert voor het serveren gelijkmatig met een snufje bruine suiker en karameliseer tot een goud bruine kleur met een keukenbrander of in de oven op een zeer hoge temperatuur.