Met 'Mijn ATAG' is al jouw apparaat informatie opgeslagen op een plek. Erg handig als je een storing wilt melden, nieuwe apparaten wilt registeren of meer informatie zoekt over je apparaat.
De voordelen van een 'mijn ATAG' account: * registreer jouw apparaat en activeer Garantie Plus! * meld jouw storing snel en eenvoudig * vind informatie over jouw apparaat
Zeef in een grote kom de bloem, de suiker, het bakpoeder, de baksoda en zout. Voeg de rozijnen en de blokjes zachte boter toe.
Maak een holletje in het midden van het mengsel en giet er koude melk in. Gebruik een houten lepel om de bestanddelen te mengen tot een kruimeldeeg, werkend van buiten naar binnen.
Vorm het deeg tot een brood, bestrooi het met bloem en bedek het met vershoudfolie. Doe het deeg in de koelkast en laat het een half uur afkoelen.
Bestuif een werkblad met bloem en rol het afgekoelde deeg voorzichtig uit tot een dikte van 1,5 cm. Neem daarna een ronde mal met een diameter van 5 cm om ronde platte deegvormen uit te steken.
Leg de deegvormen op een bakplaat met bakpapier en bestrijk de bovenkant van het deeg met eigeel.
Laat de scones afkoelen als ze gebakken zijn. Snij ze door de helft, vul ze met jam en doe er slagroom op.