Met 'Mijn ATAG' is al jouw apparaat informatie opgeslagen op een plek. Erg handig als je een storing wilt melden, nieuwe apparaten wilt registeren of meer informatie zoekt over je apparaat.

De voordelen van een 'mijn ATAG' account:
* registreer jouw apparaat en activeer Garantie Plus!
* meld jouw storing snel en eenvoudig
* vind informatie over jouw apparaat

Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

Swabische kersencake

Heerlijk en perfect voor elke gelegenheid, maar vooral tijdens het kersenseizoen natuurlijk. Vergeet de amandelen niet voor een échte hemelse combinatie!
Dit recept is ingesteld op 12 personen

  • 130 g  suiker
  • 4 stuk(s)  eieren
  • 80 g  boter
  • 1 stuk(s)  geraspte citroenschil
  • 80 g  rozijnen
  • 500 ml  lauwe melk
  • 50 g  amandelschijfjes
  • 8 stuk(s)  droge broodjes
  • 750 g  kersen
Voor de topping:
  • 2 eetlepel(s)  poedersuiker
Verstuur boodschappenlijst
Voorbereiding
  1. Snij de droge broodjes in plakken en giet er lauwe melk over. Laat dit 20 minuten weken.
  2. Ontpit de kersen en bestrooi ze met suiker.
  3. Klop de boter, de rest van de suiker, de eierdooiers en de geraspte citroenschil door elkaar. Voeg het geweekte brood, de kersen, rozijen en amandelen toe.
  4. Voeg voorzichtig het stijfgeklopte eiwit toe.
  5. Giet het mengsel in een ingevette ronde bakvorm.
  6. Laat het gebak na het bakken 10 minuten rusten. Bestrooi het met poedersuiker.
Enjoy!

Recipe - Swabische kersencake - ATAG