Met 'Mijn ATAG' is al jouw apparaat informatie opgeslagen op een plek. Erg handig als je een storing wilt melden, nieuwe apparaten wilt registeren of meer informatie zoekt over je apparaat.

De voordelen van een 'mijn ATAG' account:
* registreer jouw apparaat en activeer Garantie Plus!
* meld jouw storing snel en eenvoudig
* vind informatie over jouw apparaat

Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

Speltbrood

Spelt heeft een heerlijke nootachtige smaak en bevat meer vezels en mineralen dan de standaard tarwesoorten, wat het makkelijker te verteren maakt. Gebruik speltmeel in je huisgemaakte brood en voeg wat mineraal water toe voor een extra zachte textuur.
Personen
  • 1 theelepel(s)  zout
  • 2 eetlepel(s)  olijfolie
  • 500 ml  mineraalwater
  • 500 g  speltbloem
  • 1 pak  wijnsteenpoeder
Verstuur boodschappenlijst
Voorbereiding
  1. Doe de bloem in een grote schaal, voeg het zout toe en maak een holletje in het midden. Doe de olie en het wijnsteenbakpoeder in het holletje.
  2. Voeg mineraalwater toe en meng dit tot een glad mengsel.
  3. Giet het mengsel in een bakvorm, bedekt met bakpapier.
Enjoy!

Recipe - Speltbrood - ATAG