Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

Op haar blog Brenda kookt! deelt Brenda toegankelijke recepten. Met specialiteit, makkelijke maaltijden die binnen 30 minuten op tafel staan met ingrediënten van de supermarkt. Allemaal gemaakt in haar keuken, welke geheel is voorzien van ATAG-apparatuur. Ontdek haar ervaring!
 
 

In haar nog redelijk nieuwe woonkeuken, die 3 jaar geleden is gerealiseerd, brengt Brenda veel tijd door. Geheel voorzien van ATAG-keukenapparatuur kookt zij hier dagelijks de lekkerste gerechten die op haar blog zijn terug te vinden. Onlangs is in haar keuken de ATAG 3-in-1 oven geplaatst, welke perfect past in het leven van Brenda die natuurlijk veel kookt en bakt maar ook een druk gezinsleven heeft. Voor ons gaat ze het komende halfjaar haar ervaringen delen, welke terug te vinden zijn op haar blog.


Lees hier Brenda’s blog

Brenda is natuurlijk direct de keuken ingedoken om een eerste gerecht te bereiden in de ATAG 3-in-1 oven. Het is een overheerlijke kabeljauw met limoen geworden, met asperges en basmatirijst. Allemaal tegelijk uit de 3-in-1 oven. Het handige van de stoomfunctie is dat er meerdere ingrediënten tegelijk kunnen worden bereidt zonder smaakoverdracht. Dus voor haar kinderen heeft ze ook aardappelen en broccoli mee gestoomd.


Lees hier het volledige recept

Meer weten over de 3-in-1 oven?

Wilt u graag groots uitpakken, maar vindt u gebruiksgemak ook belangrijk? Dan is de 3-in-1 oven ATAG écht iets voor u. Deze oven heeft een inhoud van maar liefst 50 liter en is daarmee de grootste in zijn soort. En in de multifunctionele oven kunt u, naast smaakvol bakken en gezond stomen, ook nog eens snel iets opwarmen. De 3-in-1 oven van ATAG is extra groot, maar past in iedere keuken.

Ontdek de 3-in-1 oven

Lees de Ervaringen van Brenda Kookt met ATAG apparatuur | atag.nl | atag-nl