Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

Bestellen van het Fijnstoffilter

Indien u via een brief van ons op deze pagina terecht bent gekomen, dan vindt u op deze pagina alle informatie voor het bestellen van het Fijnstof Starterskit, dan wel het bestellen van een nieuw Fijnstoffilter. Daarnaast vindt u hier tevens uitgebreide uitleg middels foto’s en een korte video hoe u het Starterskit kunt plaatsen en het filter kunt vervangen.

lees meer over fijnstof

Bestel hier

Heeft uw Duo Logic afzuigkap (WS9111MRL) al de kunststof behuizing voor het fijnstoffilter, dan volstaat het bestellen van enkel een nieuw fijnstoffilter. Dient u zowel de kunststof behuizing plus fijnstoffilter te bestellen, het zogenaamde starterkit.
In beide gevallen ontvangt u de producten tegen een gereduceerd tarief. Hieronder vindt u alle informatie wat u precies moet doen voor het vervangen van het filter

 

 

     
Bekijk hier hoe u het fijnstof filter kunt plaatsen   Bekijk hier hoe u het filter kunt vervangen   

 

Starterspakket Fijnstoffilter

Dit starterspakket plus fijnstoffilter is geschikt voor de volgende afzuigkappen: WI60211CM, WO6155BM, WO6111BM, WV60211AM.Bestel hier direct

Duo Logic

Ombouw kit Duo Logic. Ombouwkit geschikt voor volgende afzuigkappen die zijn uitgevoerd met een wasbaar koolstoffilter: WS9011MR, WS9111MR, WS9111MRL.

Bestel hier direct

Fijnstoffilter

Bent u al in het bezit van het starterspakket, of heeft uw toestel al een fijnstoffilter, dan kunt u volstaan met het bestellen van enkel het fijnstoffilter.

Bestel hier direct

Fijnstof | ATAG | atag-nl