Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

Gemarineerde kip uit de 3-in-1 oven

Een sappige gemarineerde kip uit de 3-in-1 oven. Perfect als borrelhap op een zomeravond of serveer met bijvoorbeeld wat groente en aardappels uit de oven. Ook handig wanneer u voor meerdere personen tegelijk moet koken!

Lees meer

Entrecote met gewokte groene asperge en rode ui, gestoomde bimi en zalf van pastinaak

Een gegrilde entrecote met gestoomde en gewokte groente. Een gerecht vol met verschillende kooktechnieken en smaken. Dit alles geserveerd met een zalf van pastinaak maakt het gerecht compleet.

Lees meer

Lamsrack met gestoomde aardappels en bospenen

Door vlees te bereiden met de culisensor (een kernthermometer) hoeft u alleen maar de temperatuur in de gaten te houden. Eigenlijk zelfs dat niet, want op de oven kunt u de gewenste temperatuur instellen. U hoeft het vlees alleen nog maar uit de oven te halen.

Lees meer

Gestoomde mosselen klassiek

Door mosselen te stomen behoudt de mossel zijn structuur, ziltige smaak en blijft hij heerlijk sappig.

Lees meer

Kipdijreepjes met ras el hanout, gestoomde groente en couscous uit de 3-in-1 oven.

Waan in Oosterse sferen dankzij het heerlijke kruidenmengsel ras el hanout. De 3-in-1 oven is uitermate geschikt om meerdere ingrediënten tegelijkertijd te bereiden, zonder smaakoverdracht.

Lees meer

Pulled Pork

Wie denkt dat pulled pork alleen op de barbecue te bereiden is, heeft het mis! Het is namelijk uitstekend in de oven te bereiden.

Lees meer

Vers gemaakte 4 kazen pizza

Pizza quattro formaggi! Oftewel een 4 kazen pizza. Als u een kaasliefhebber bent is dit absoluut een aanrader.

Lees meer

Risotto met eekhoorntjesbrood

Smeuïge risotto bereid met stoom. Laat u zich niet afschrikken door zijn uiterlijk, want de smaak is heerlijk.

Lees hier meer

Biefstuk op een salade van kool en wortel met sinaasappel, granaatappel en pistachenoten

Bij het bakken van biefstuk, is de juiste bereiding cruciaal. Met behulp van de culisensor kan op de graad nauwkeurig de gewenste temperatuur van de kern worden bepaald. Kan dus niet misgaan!

Lees meer

Sous-vide gegaarde buikspek met gestoomde rijst & doperwten

Door de buikspek sous-vide te garen blijven alle smaken behouden en krijgt het vlees een perfecte garing. Absoluut een chefwaardig gerecht.

Lees meer

Kippenbout met een salade van gestoomde groente

Een perfect gerecht om een zonnige dag mee af te sluiten. Een frisse salade met een gegrilde malse kippenbout. Te grillen op de barbecue, maar ook op een grillplaat.

Lees meer

Baksukade

Het mooie weer komt en gaat. Maar dat weerhoudt ons er niet van om een heerlijk gerecht op de grill of barbecue te bereiden, want ook binnenshuis kunt u dat heerlijke rooksmaakje aan een stuk vlees geven.

lees meer

Witte asperges met beenham, krieltjes en ei

Jaarlijks wordt op de tweede donderdag van april het aspergeseizoen officieel geopend en kunnen we t/m 24 juni genieten van het witte goud. Met dit klassieke recept zet u gegarandeerd iets lekkers op tafel.

Lees meer

Stoofpotje van gehakt met sperziebonen en zuidvruchten

Een snel stoofpotje bomvol heerlijke specerijen die voor een smakelijke geur zorgen.

Lees hier meer

Feestelijk 3-gangen paasmenu

Pasen is de perfecte gelegenheid om een heerlijk culinair 3-gangenmenu op tafel te zetten. Om Pasen dit toch een beetje feestelijk te maken, een compleet 3-gangenmenu waarmee u indruk maakt. Het voorgerecht: Dungesneden biefstuk met zoetzuur van asperge en aspergelinten Het hoofdgerecht: Vis rouleau met asperge en roomsaus Het nagerecht: Crème brûlée

Lees hier meer

Pasta Arrabbiata uit de oven

Echte schoonheid zit van binnen. Onder het krokante laagje zit een smaakexplosie waarmee u iedereen verrast.

Lees hier meer

Asperges en ei uit de stoomoven met een boterjus van eekhoorntjesbrood

Op veler verzoek, het recept uit ATAG’s online kookinspiratie van woensdag 3 juni. Door asperges te bereiden in de combi-stoomoven behouden ze hun heerlijke smaak en structuur.

Lees meer

Maïskip op een salade van gestoomde paprika en spinazie met een dressing van mint

Een warme salade is de perfecte middenweg voor de koudere zomerdagen in ons onvoorspelbare kikkerland. Door de kipfilet te bereiden in de combi-stoomoven met de culisensor wordt het vlees perfect gaar.

Lees meer

Zalm met spinazie en in bietensap gegaarde parelcouscous

De combi-stoomoven of 3-in-1 oven is uitermate geschikt voor de bereiding van vis, of in dit geval zalm. Door het gebruik van stoom droogt de zalm niet uit en wordt de zalm perfect gaar en mals.

Lees meer

ATAG recepten | Hoofdgerechten | atag.nl | atag-nl