Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

Het voorgerecht: Gamba’s met zeekraal en mayonaise van mandarijn

De heerlijk gemarineerde gamba’s worden bereid in onze stoomoven. Het voordeel van het stomen van de gamba’s is dat smaak en textuur beter blijven behouden.

Bekijk het recept

Het hoofdgerecht: Tournedos met pastinaak, meiknolletjes, eekhoorntjesboord en groene asperge

Voor de perfecte garing van de tournedos wordt de culisensor gebruikt. Op deze manier lees je eenvoudig temperatuur in de tournedos af. Bereikt deze een temperatuur tussen de 48 en 52 graden, dan is de garing perfect.

Bekijk hier het recept

Het nagerecht: Crème brûlée van anijs en kaneel met aardbeitjes in de port

Sluit het kerstdiner af met deze klassieker. Het ultieme crème brûlée moment is toch wel wanneer je met een lepel door de stevige karamellaag tikt en er een zijdezachte crème tevoorschijn komt.

Bekijk hier het recept

Kerstgerechten | atag-nl